Fa rost de bani

Publicat de Gabonel91 vineri, 16 aprilie 2010

O metoda simpla de a face rost de bani!Inscrie-te acum gratuit si vei primi bonus 10 $ !!!GeoString este un program de tip MLM (MultiLevelMarketing) cu care poti castiga bani pe internet foarte foarte usor. Nu te costa absolut nimic, ba chiar mai si primesti 10 $ bonus la inscriere in contul tau. Inscrierea este GRATUITA (poti sa o faci AICI), iti trebuie o adresa de mail, dar care sa nu fie la yahoo. Poate fi la gmail, orice altceva decat yahoo. Completeaza datele corect la inscriere, pentru ca la acea adresa iti vei primi banii.

Banii ii vei primi automat atunci cand ajungi la suma minima de 100$. Iti vor trimite prin posta un cec cu suma castigata (minim 100$). Nu va trebui sa platiti nimic niciodata, firma care are site-ul este renumita si serioasa.

Sunteti platit sa aduceti referali, de exemplu convingeti 3 persoane sa se inscrie pe site si acestia pe altii si tot asa pe 10 nivele. Daca cei 3 conving cate 3 si tot asa pe 10 nivele, suma pe care o veti castiga va fi cam de 800 $. Tot ce trebuie sa faceti e sa convingeti 3 persoane sau 1 care convinge mai multe la randul ei, nu aveti nimic de pierdut ci numai de castigat cu acest sistem gratuit.
Nu ezitati inscrieti-va aici este gratis si primiti 10 dolari automat la inscriere in GeoString

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Jocuri Promovare Gratuita - Top123

Search Engine Optimization and SEO Tools
Web Hosting India Jocuri